Ulrika Forsberg

Whitening system

”I samarbete med Swiss Clinic så har jag fått äran att testa några utav deras produkter.
Tidigare har jag ju testat deras skinroller som jag totalt älskar! Använder den I princip varje dag! Ser skillnad direkt när den används (ni hittar de inlägget HÄR)
Så eftersom jag vet att skin rollern ifrån Swiss Clinic faktiskt funkar helt utmärkt så blev det ännu roligare när jag skulle få testa på deras andra produkter.
Och nu har jag under ca 1 veckas tid testat deras whitening system tandblekning

Jag är alltid skeptisk till allt sånt här som man gör själv hemma!
Mitt första intryck va ”wow” jag tyckte förpackningen och innehåller såg så ”proffsigt” å ”dyrt” ut.

Jag satte mig iaf i lugn och ro på kvällen och läste igenom hur man gjorde, sen värmde jag vattnet till nästan kokande och började forma min ena munskena, sen la jag i tandblekning och körde igång.:)


Jag har några vitare fläckar på mina framtänder, och redan efter en gång (ca 40 min) så såg jag att dom blev ännu vitare, rätt sjukt att de kan gå så snabbt! Men de gjorde ju mig ännu mer peppad att köra flera omgångar till!:)
Så nu efter nästan en vecka så kan jag se resultatet att mina tänder helt klart blivit mer åt det vita hållet, å jag tycker det är så kul att se skillnad, de får ju en att vilja fortsätta varje dag!

Och de absolut bästa med denna tandblekning är ju att man gör den hemma, vi som har småbarn vet ju att tider och åka hemifrån inte alltid är det lättaste! Så att i lugn och ro kunna sätta sig med det här när man får tid är guld värt! Och man kan själv välja om man vill sitta med det i 30 eller 60min. Det är upp till dig allting, vilket är såå skönt! 🙂
Jag personligen har avskytt att le på kort då mina tänder varit så gula och missfärgade, självkänslan bara sjunker då!
Men när man är nöjd med sina tänder och sitt leende så vill man ju bara gå runt och le stort hela tiden. Självkänslan höjs och man blir en gladare person (tycker jag ) 🙂

Information om tandblekning
Missfärgningar är helt naturligt med åldern. Det är ofta mat och dryck som påverkar tänderna under en längre tid.
Swiss clinics whitening system har samma system som tandläkarna använder, fast du gör de hemma OCH till en bråkdel av priset. Gelen bearbetar och löser upp det som satt sig på tänderna och dina tänder kan faktiskt bli ännu vitare än vad de varit tidigare om du fortsätter att bleka. 

Vem vill inte ha ett vackert leende nu till sommarn ? ”

Jag har såklart en grym rabattkod endast till mina följare! 

Uppge ”ULRIKA200”  i kassan och du får 200:- i rabatt och betalar endast 390:- 

Huur bra?? 

Länken nedan tar er direkt till Swiss Clinic och deras tandblekning ???? 

Whitening system


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  200 vänner. Som jag känner? hur många riktiga vänner har du? Du är värd varenda läsare och jag är generös så varsegod✌

  1. Emmelie

   Shit att folk alltid ska vara så avundsjuka. Skaffa dig ett bättre liv ist för att klanka på andras, och om du nu stör dig så jävla mkt så behöver du inte eller läsa vad hon skriver eller publicer!

 2. Lena

  Haha dedikerade du precis ett inlägg till mig? Tackar! Och som svar på din fråga..avundsjuk på dig och dina skulder? Nja. Ditt beroende? Nja. Ditt ständiga sökande efter lycka? Nja. ? btw, ingen kommentar på Youtubeförfrågan? Så poppis var du?

  1. ulrikaforsberg

   Ja, kära du! Det var helt och hållet till dig! Hoppas du kände dig lycklig nu när du fick uppmärksamhet för en kväll! Du är du värd! För du kanske inte för så myvke sånt av dina 106 vänner på Facebook! Jag är ju tydligen rätt poppis för dig, du verkar vara en av mina flitiga läsare! De tackar jag för, de e tack vare dig och många andra jag får in grymt mycke pengar varje månad! Puss å kraaaam

 3. Lena

  Haha dedikerade du precis ett inlägg till mig? Tackar! Och som svar på din fråga..avundsjuk på dig och dina skulder? Nja. Ditt beroende? Nja. Ditt ständiga sökande efter lycka? Nja. ?

 4. Lena

  Och där kom det? både avundsjuk och lilla gumman! Nja,mer att du inte markerar ut det som samarbeten… men om du sköter allt så borde din (offentlig handling ) årsinkomst vara högre. Retard.

 5. Lena

  Well,det är ju det enda i princip! Hoppas du skattar mm som du ska för redan anmält och du kommer granskas. Men om du påstår att du markerar ut och beskattar dina inkomster så har du ju inget att oroa dig för?

  1. ulrikaforsberg

   Oj, du är verkligen avundsjuk på mig! ? men de är lugnt, jag har mycke skatt på allt jag gör 🙂 så anmäl på gumman ?

  1. ulrikaforsberg

   De står i samarbete med Swiss clinic om du inte ser de! 😉 gamla välmarkerat att det är ett samarbete!

 6. Lena

  Alltså reklam reklam på varje bild. Så himla tråkigt. Du får börja markera samarbeten för nu anmäler jag snart..

stats