Ulrika Forsberg

Frågestund 

Nu är det äntligen kväll och snart läggdags! Jag har städat å städat hela kvällen verkligen.. Jag känner mig helt död nu! ? 

Men nu är det städat Å fint tills min mamma å syster kommer i morgon:) 

Tänkte svara på några frågor jag fått här under dagen innan jag hoppar ner under täcket!:)
Var har ni hittat den stora super gosiga nallen som står på golvet bredvid sängen? 🙂

Svar: jag kommer faktiskt inte ihåg:/ jag sökte stor jätte nalle på nätet å då kom de upp en sida där jag beställde ifrån, så kommer tyvärr inte ihåg:/ 

Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år om du fick drömma och bestämma?

Skulle du kunna tänka dig att bo i Stockholm?

Hur många syskon och syskon barn har du egentligen? Haha

Om det inte hade blivit en liten Hampus, utan en flicka, vilket namn skulle ni valt då?

Vilken är din favorit serie?
Svar: om 10 år hoppas jag att jag bor på en gård vid vattnet och skogen, fortfarande lycklig med min man, hoppas vi har fått alla barn vi vill ha å är klara med de!:) hoppas jag har häst på gården å ett jobb jag älskar å trivs med!:) 

Å nej jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo i Stockholm:P jag är verkligen en lant-människa enda in i själen!:) 

Jag har 8äldre syskon!:) ich jag tror min mamma har 25barnbarn nu, också väntar jag och 2systrar barn nu igen, så de blir 28 då!:) 

Skulle det komma ut en liten flicka så skulle det blivit en liten lovis 🙂

Min favoritserie.. Humm, svårt, kollar såå sällan, så jg vet faktiskt inte :/ 
Har din son downsyndrom?

Svar: nej min son har inte down syndrom eller något annat, han är fullt frisk! Jag hade inte tyckt det spelat någon roll om min son hade down syndrom alls! Men förstår inte riktigt vart ni fått att min son skulle ha det? Verkar det verkligen så på honom?:P jag har läst mycke om down syndrom när jag pluggade tidigare, så jag är rätt kunnig innom de. Å den som tror min son har det verkar inte vara lika påläst! För en som har down syndrom har väldigt tydliga tecken på de både utseende och i sitt beteende! Men svaret är iaf, nej min son har inte de! 🙂 
Ångrar du din medverkan i PH? Vad sa dina föräldrar och hur skulle du reagera om Villiam eller Hampus (visst skulle kommande bäbis heta det??) skulle delta?

Svar: nejnejnej, verkligen inte:D helt klart de roligaste jag gjort! Vilken upplevelse!:) min mamma blev inte ett dugg brydd över att jag skulle va me!:) hon har tittar varje avsnitt!:) å jag skulle säga till alla som får chansen att vara me, GÖR DE!! 
Du har alltid så fint hemma, med så din inredning! Vart köper du dina inredningsdetaljer någonstans? Har du någon favoritbutik? Det verkar som att du tycker om att städa, precis som jag. Vill ha de rent och fint hemma. Har du något städtips som du använder dig av? Något knep? 🙂

Svar: för det första, super tack!:) Jag köper verkligen ifrån överallt! Ingen speciell favoritbutik:/ tycker ellos och jotex har mycke fint till hemmet!:) 

Ja jag älskar att ha det fint å städat hemma, då får jag verkligen ett lugn å kan slappna av 😀 jag har inga speciella tips eller knep:/ men en bäddad säng är något bland det bästa jag vet! De är sååån skillnad att gå å lägga sig i en bäddad säng jämnfört med en obäddad! 🙂 å häng ut sängkläderna ofta så dom vädras, de blir också en helt annan känsla att lägga sig i sängen då på kvällen 🙂
Varifrån köper du inredningsdetaljer?Vad var ditt drömjobb som liten? Vad är ditt drömjobb idag?Vad tänker du på då du köper kläder?(hur de sitter på, bekväma-obekväma, snygga-fula, dyra-budget, märkeskläder-”vanliga” klädaffärskläder)Vart skulle du vilja resa?Hur många barn vill du ha & hur många barn vill Alex ha?Vilka alla hårfärger har du haft?

Svar: Läs frågan innan om vart jag köper inredning!:) 

Mitt drömjobb som liten va bonde!:D å mitt drömjobb nu vet jag faktiskt inte, jag funderar över de varje dag bad jag vill göra!:) 

Nu för tiden så tänker jg nog mest att mina kläder ska vara bekväma 😛

Jag vill resa till borabora 🙂 

Alex ville väl ha 2barn först, men nu tror jag han vill 3, för han vill såklart också gärna ha en dotter!:)

Jag vill nog ha 4barn 🙂 

Å jag har nog faktiskt haft alla hårfärger man kan ha, förutom typ grönt å lila 😛
Godnatt ? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Din son ser verkligen inte ut att ha Downs Syndrom – jag undrar också var personen har fått det ifrån. Villiam är verkligen jättefin – du måste vara otroligt stolt att ha en sån fin son!! (Har inte kommenterat på din blogg förut så måste bara säga att du verkar vara en jättehärlig kvinna och du är så otroligt duktig på att inreda).

stats