Ulrika Forsberg

Gav upp hoppet..

Hej! 

Nu ligger vi alla 3 i vår säng (Villiam vägrar sova) sen han va sjuk å fick ha lite konstiga sovtider så har han typ vänt på dygnet nu.. så i morgon bitti tänker jag väcka honom klockan 7 så han kan sova igen mitt på dagen, å sen somna på kvällen i vanlig tid!:) kan va skönt att ha hans rutiner nu igen när bebis kommer!:) 

Annars då? 

Jo i morse när jag vaknade så va jag sååå sur! Jag hade hoppats på att känna av något så de skulle va på gång, men ikke! Den enda natten jag verkligen absolut inte känt ett dugg! Ingenting!?

Eftersom överläkaren fnissade så mycke å sa att de liksom va pågång å satte pengar på att vi skulle föda innan måndag så vart ju jag så pepp, så jag Åkte hem å bara väntade på minsta lilla tecken, blodig slempropp? Vatten? Värkar? Men nä inget! Svin lugnt! 

Så jag blev faktiskt jätte besviken! Å de borde jag absolut inte vara! 

Nu blir det liksom lördag, å på måndag ska jag ju sättas igång, så varför har jag ens så bråttom att föda innan måndag? Visst skulle de vara skönt om de ville starta av sig själv, men jag behöver ju inte sura ihop! Haha! Snacka om att man är less på att vara gravid, å varje dag som går är bara jobbig! 

Menmen! Nu väntar vi in måndag å hoppas på en smidig förlossning å att lillebror kommer hel och frisk!:) 

Villiams väska står redo (eftersom vi kör honom till min moster när de e dax) 

BB-väskan, babyskydd och babynest, allt står framme å klart så de ska gå fort om de skulle komma igång!:) 

Vi väntar å väntar här hemma!:) å tänk! Om nån dag kommer jag kunna visa upp min andra skatt här för alla er ?☺️ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Tycker faktiskt det är fel av läkare att säga så där som din gjorde.. i och med att dem säger så ”ni föder innan måndag” så ger han dig hopp… Detta är en falsk sanning Han kan inte lova att ni gör det.. vilket resulterade i att du blev besviken och inte kände något alls.. hade en vän där dem sa ”bebis kommer födas tidigare. Du kommer inte gå längre än vecka 38” hon gick över v42 blev hon igångsatt. Så ja… tycker det är fruktansvärt fel, dum och elakt.

  2. Sebastian Eriksson

    Ååååh men babynests är så söta!! Jag praktiserar på en tygbutik och det är så mysigt att se de föräldrar som kommer in och köper material för att göra dom och se vilka färger och sånt det blir ?

stats