Ulrika Forsberg

Känns som en evighet..

Ibland känns en dag som en hel evighet ? denna dag är jag extra trött eftersom jag haft barnen själv hela veckan och hela helgen å nu en hel vecka till, Alex har jobbat hela helgen å hela veckorna, han som i vanliga fall är pappaledig 1-2 dagar i veckan och ledig helgerna. Ja, så denna måndag kändes tung. Stor eloge till alla ensamma föräldrar där ute, att ni klarar av de:) 
Men kul att ni ställde massa frågor på inlägget innan, ska vänta in några frågor till sen svara på dom i ett inlägg:) 
?? 


Skjorta ifrån ellos! Ni hittar den här?? 

Skjorta
Liknande jeans HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej Jag är ensam förälder när pappan till min dotter knappt träffar dottern 7,5 månader,se har jag två till barn 11 0 13 år o dom vill bo hemma hos mig så bara man har rutiner o regler så funkar det hur bra som helst, men det kommer dagar när man är helt slut o bara vill ge upp.

  2. Victoria

    Jag såg att du har en emmaljunga double viking. Är du nöjd med den? Väntar mitt andra barn och mitt första kommer va ca 22 månader när bebis kommer så känner att jag kommer behöva en bra syskonvagn.

  3. Mikaela

    Håller med, alla ensamstående är värd en stor eloge. Jag är också själv med tjejen. Och som de känns just nu skulle jag inte klara varje dag själv utan avlastning från sambon!

stats