Ulrika Forsberg

Lägger vi ner.. 

Nu lägger vi ner all negativ energi och siktar framåt! Blir faktiskt ledsen utav alla påhopp om hur ni antar jag är som människa å dömmer mig totalt av en liten grej! 

Men nu har jag varit på stam och ätit med min lilla familj, sen kom hem och ätit jordgubbar med min syster Å hela familjen, så jag e glad nu:) 

Håller på och ska natta Villiam sen gå ut å spela kubb med min man ☺️ 

Fotografen va här idag också och skulle fota vårat hus, så i veckan åker de upp på försäljning, spännande!:) 

Å juste, vi va ju till barnmorskan idag! Lilla H i magen mår bra och allt är som det ska (förutom mitt låga blodvärde som jag ska kämpa med att få upp) något tips nån?:) 

Hoppas ni alla haft en superdag! 

Min startade tuff men slutade bra!:) 
?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marielle

  Jag drack blutsaft. Niferex gjorde mig jäkligt klen i kistan och fick inte upp mina värden speciellt mycket. Blutsaften var som en mirakelkur däremot. ☺️

 2. L

  Jag åt en macka med leverpastej till frukost varje morgon och mängder av blåbär och jordgubbar för att få upp mitt blodvärde 🙂 grillat kött med! Det funkade 🙂

 3. Sara W

  Skönt att dagen vände till något positivt!
  Angående få upp järnvärdet, ät blodpudding, leverpastej mackor, alla gröna grönsaker såsom bladspenat, för paprika m.m. De tipsen fick jag av min bm förra graviditeten när jag låg på gränsen. 🙂 Lycka till!!

 4. Klara

  Laga maten i gjutjärnspanna/gryta , gärna köttfärssås. Tillsätter man tomat, citron ellee vinäger i det så utsöndrar grytan järn i maten. Sen massa broccoli och spenat, blodpudding, leverpastej, drick c-vitamin till maten, ät citron, hjorton och kiwi. Grovt bröd. Men med allt järn du äter så ”får man inte” äta mjölkprodukter med järnet, för det hämmar järnupptaget 🙂 , så det kan du vänta ett par timmar innan du äter något med mejeri i 🙂

stats