Ulrika Forsberg

Massa planer som vi sover bort.. 

Godmorgon!:) 

Villiam vaknade pigg och glad vid halv8 idag, va uppe å sprang runt litegrann sen tittade lite på film! Efter de gick Alex och Villiam ner och åt frukost, jag låg kvar och försökte ta igen lite sömn! Runt 11tiden kommer dom upp igen å då somnar bägge här bredvid!:) 


Vi hade ju såå många planer för idag! Halva dagen gått å vi har sovit bort den ? haha! Jaja, vila bör man….
Vart ändå väldigt tidig kväll igår, tror vi båda låg och sov innan klockan va 12, innan vi somnade så låg vi i sängen bara, Alex kollade nån dokumentär och jag försökte somna, men jag fick ett sånt jäkla sug… Haha, jag viskade lite försiktigt till Alex och frågade om han kunde gå ner och hämta ett stort glas vatten till mig!, – ja, svarade han, sen viskade jag lite försiktigt igen. 

-å du, kan du ta me skålen med chokladpuddingen som ligger i kylskåpet oxå?…å ta me grädde? 

Haha! 

Alltså! Jag har godispåsar med choklad i spjälsängen bredvid mig och kexchoklad i sänglådan! Vad händer? ? såhär va det inge när jag väntade Villiam iaf 😛  jaja, jag äter de jag är sugen på! 🙂 


⭐️????⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nu ska jag ta och fixa mig iordning så jag är klar när Villiam och Alex vaknar så vi kan åka iväg direkt på tivoli och så då!:) nu ska vi göra resten av dagen minnesvärd och inte drömma bort den 😀 
?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats