Ulrika Forsberg

Svar

Jag fick så många kommentarer och frågor om varför ville ska börja dagis nu, å speciellt när en till är påväg, så jag tänkte skriva ett kort inlägg varför!:) 
Såhär är det! Jag tror många som följer min blogg vet om hur mycke problem jag har i min graviditet, jag har kryckor, kan knappt ta mig ur sängen själv, mitt järnvärde e sämre än sämst och jätte svårt att få upp, så jag kan i princip somna ståendes, kör jag bil å blir så trött så är det omöjligt att fortsätta, då får Alex komma å plocka upp oss, så trött blir jag verkligen! Förutom de så kan jag få riktiga ”dippar” då jag bara blir deprimerad! 

Jag orkar alltså inte ge mitt barn de han behöver! Jag orkar inte ta hand om mitt egna barn som det ser ut nu, å jag blir bara tyngre och får ondare för varje dag!

Alex är pappaledig några dagar i veckan och dom andra dagarna får jag hjälp från min familj! Å i längden håller inte de, Alex har eget företag och måste Jobba! Speciellt nu när vi står med 2hus oxå.. 

Så de går inte ihop! 

Självklart vill vi ha honom hemma, men de funkar egentligen inte som det ser ut nu! Vi behöver hjälp och avlastning så vi klarar av denna graviditet tiden ut!:) 

Så just av de skälet så skulle han få börja dagis några timmar i veckan!:)

Vi får se vad vi kommer på för lösningar å vad vi kommer fram till helt enkelt!:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agnes

  Haha förlåt du vet SJÄLVKLART bäst själv! Men min son som är född i Juni är 14 månader, är inte ville född i april? ? 16 månader är han väl då..

 2. Agnes

  Haha förlåt du vet SJÄLVKLART bäst själv! Men min son som är född i Juni är 14 månader, är inte ville född i april? ?

 3. Zandra

  Självklart ska ni göra det som känns rätt för er 🙂
  Att vara gravid är ingen lätt sak och det kan vara skönt för Villiam att leka av sig någon timme..

 4. Camilla

  Jag förstår precis din oro. Vi har gångavstånd och jag ser dagis här hemifrån, ibland tror jag de skulle vara bättre om de inte var så. Min dotter började på dagis januari 2016 och jag ångrar det inte en dag. Jag hade samma tankar, funderingar och oro som du beskriver och jag kan säga att så va de första månaden och sen släppte de mer successivt. Grät ibland på vägen hem när jag lämnade henne, men nu är allt annorlunda. Hon är jätteglad när hon vet att vi ska dit och när jag ska hämta henne vill hon inte följa med hem. Och sen är de ju som för vem som helst att det finns både bra och dåliga dagar 🙂 Men du/ni fixar detta och ni kommer att se en otroligt glad och nöjd lite kille. Väntar själv nr 2 och är beräknad till nästa fredag och att ha dagis som lite avlastning har varit gudomligt! Lycka till med dagis och kommande bebis.

 5. Jessica

  Gör det som känns rätt för er ingen kommer klappa er på axeln å säga jäkla vad bra ni är. Jag hade själv mitt barn hemma till den var 2år för att de passa oss men oj vad vi fick försvara detta. Så inge rätt eller fel utan kör på ni vet vad som är bäst för erat barn och er.

 6. Martina

  Förstår att du är orolig, men tänk positivt, Ville får nya kompisar, han kommer lära massor med nya saker som han stolt kommer vilja visa upp för mamma och pappa ? det är ju inte så att du lämnar 6-18. Nä jag jobbar på fsk och jag längtar själv till min börjar på dagis men det är mer för att få se glädjen och få kramar när jag hämtar honom ?? alla familjer ser olika ut, och vi gör olika. Ni gör det som är bäst för er familj ?

     1. Mami

      Jag har en son som är född 20 april. Han blir 16 månader. Räkna igen ? April till april är 12 månader sen maj juni juli augusti är 4 månader = 16

stats